Τρίτη

Υποδήματα

www.migato.gr

Η ΜIGATO δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ από το 1983. Σήμερα, κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά, διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο 120 καταστημάτων καθώς και εκατοντάδες πελάτες χονδρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, μας καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα.

www.tamaris.com

Η Tamaris ιδρύθηκε το 1967 με έδρα την πόλη Detmold της Γερμανίας και πλέον είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη στον χώρο των γυναικείων υποδημάτων.
Η υψηλή ποιότητα, η άνεση, η καινοτομία σε σχέση με τις λογικές τιμές αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των παπουτσιών ΤAMARIS.

www.adamsshoes.gr

Ελληνική ισχυρή παρουσία

Η “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε." αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου της, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά τα υποδήματα ADAM'S SHOES, WALL STREET, YOSHINO, MANAS, MARILA, PAEZ, KHRIO, ADAM'S FLEX, FLAMENCO, RIDER, IPANEMA, IPANEMA WITH STARCK, LEVI'S, MISS SIXTY, GAIMO, BYBLOS, KRIZIA & ENRICO COVERI, GRENDHA, ΖΑΧΥ, ROCK SPRING, DISNEY, CARS, HELLO KITTY, M-KIDS. Με τις ολοκληρωμένες συλλογές της, ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.